9 motetips som får menn til å se høyere ut

Innlegget er sponset

Er du lei av å føle deg oversett på grunn av høyden din? Skulle du ofte ønske at du hadde et par ekstra centimeter for å øke selvtilliten og gjøre et varig inntrykk? I så fall har du kommet til rett sted. 

I dette blogginnlegget får du vite hvordan du kan se høyere ut ved hjelp av mote. Enten du skal på jobbintervju, første date eller en kveld ute med venner, vil disse ni motetipsene bidra til å maksimere din vertikale tilstedeværelse og etterlate et varig inntrykk på alle du møter.

Bruk bukser med høy høyde

Det er egentlig ganske enkelt. Når buksene henger for lavt fra midjen, gir det en illusjon av kortere ben og dermed en kortere kroppsbygning. Hvis du derimot velger et par jeans med høy høyde, ser de ikke bare bedre ut, men gir også inntrykk av lengre ben. Denne subtile endringen i buksens høyde kan gjøre underverker for utseendet ditt og få deg til å se høyere ut.

I tillegg til å få deg til å se høyere ut, kan bukser med høy livvidde bidra til å skape en bedre balanse og proporsjoner i kroppen din. Når midjen sitter høyere, ser beina dine lengre ut, mens overkroppen får et mer definert og strømlinjeformet utseende. Dette balanserte utseendet øker høyden din og gir deg et mer polert og sofistikert utseende.

Ingen kåper forbi lårene/knærne

Frakkens lengde spiller en avgjørende rolle for antrekkets proporsjoner. En kåpe som er for lang, kan overvelde kroppen din og få deg til å se kortere ut. En kåpe som går like over eller ved lårene eller knærne skaper derimot en balansert og flatterende silhuett som forlenger kroppen og får deg til å se høyere og mer selvsikker ut.

Hvorfor er dette viktig? Jo, lengden på kåpen påvirker den visuelle oppfatningen av høyden din. Når frakken er for lang, skjærer den visuelt av beina dine og får dem til å se kortere ut. Dette kan være spesielt problematisk for kortere menn eller for dem som ønsker å fremheve høyden sin. Ved å velge en frakk som slutter ved eller over lårene eller knærne, skaper du en ren og uavbrutt linje fra overkroppen til underkroppen, noe som gir en illusjon av høyde.

Frakkens lengde påvirker ikke bare høyden din, men også stilen din generelt. Kåper som går ned til lårene eller knærne kan få selv de høyeste menn til å se kortere og mer barnslige ut. På den annen side kan en velsittende frakk med riktig lengde gi et sofistikert og modent uttrykk. Det viser at du er oppmerksom på detaljer og vet hvordan du kler deg etter din kroppstype.

Kle deg slankere

Det første du må gjøre for å kle deg slankere, er å unngå altfor posete klær. Selv om de kan føles behagelige, gjør de ikke noe godt for høyden din. Velg heller klær som sitter akkurat passe, og som omslutter kroppen din uten å være for stramme. Da får du en slankere silhuett og ser umiddelbart høyere ut.

Å investere i bukser med god passform er avgjørende for å oppnå en slank look. Velg en bukse som sitter i din naturlige midje og har avsmalnende ben. Dette forlenger underkroppen og skaper en illusjon av lengre ben. Sett dem sammen med en figursydd skjorte eller en skreddersydd blazer for å fullføre et elegant og slankende ensemble.

Kle deg slankere

Et annet triks for å se høyere ut er å omfavne vertikale striper. De har en visuelt forlengende effekt og trekker blikket opp og ned, noe som gir inntrykk av høyde. Bruk stripete skjorter, dresser og til og med tilbehør som slips eller skjerf for å gi antrekket ditt et sofistikert preg og samtidig få deg til å se høyere ut.

Monokromatiske antrekk

Ved å bruke et monokromatisk antrekk skaper du en strømlinjeformet silhuett som visuelt forlenger kroppen din. Fraværet av kontrastfarger skaper en sømløs flyt som får deg til å se høyere og slankere ut. Denne effekten er spesielt effektiv når fargene du velger er mørkere, da de har en slankende effekt og skaper en illusjon av høyde.

Monokromatisk påkledning får deg ikke bare til å se høyere ut, men utstråler også selvtillit og stil. Når du legger vekt på å skape et helhetlig antrekk, viser du at du er opptatt av detaljer og har sans for mote. Dette kan forbedre helhetsinntrykket ditt og etterlate et varig inntrykk.

Legg vekt på klærnes passform og proporsjoner for å få til et monokromatisk antrekk. Sørg for at alle plaggene sitter godt og smigrer kroppsformen din. Eksperimenter med ulike teksturer og materialer for å gjøre antrekket visuelt interessant. En blanding av matte og blanke stoffer, som for eksempel en ullblazer med elegante skinnsko, kan løfte antrekket ditt og gjøre det mer visuelt tiltalende.

Mørkere underdeler / lysere overdeler

Hemmeligheten ligger i strategisk bruk av farger og kontraster. Ved å velge bukser i marineblå, svarte eller grå nyanser skaper du en illusjon av lengde, noe som får beina til å virke lengre og silhuetten til å se mer langstrakt ut. Disse mørkere fargene har en slankende effekt og forsterker høydeillusjonen ytterligere. Du skaper et visuelt brudd i antrekket ditt når du kombinerer det med en lysere overdel, for eksempel en skarp hvit skjorte eller en pastellfarget T-skjorte. Kontrasten trekker blikket oppover, fremhever overkroppen og får deg til å se høyere ut.

Hvorfor fungerer denne enkle fargekombinasjonen så godt? Svaret ligger i prinsippene for optisk illusjon. Når vi ser en person med en mørkere underdel, trekkes blikket naturlig mot den lysere overdelen, noe som skaper en vertikal linje som visuelt forlenger kroppen. Denne forlengende effekten forlenger kroppen din uten anstrengelse eller ubehag. Det er som magi!

Dette motehacket får deg ikke bare til å se høyere ut, det gir også allsidighet og uendelige stylingmuligheter. Med mørkere underdeler og lysere overdeler er det enkelt å tilpasse seg enhver anledning, enten det er til en formell tilstelning eller en casual-chic look.

Vertikale mønstre

Det magiske med vertikale mønstre ligger i deres evne til å skape en forlengende effekt. Ved å trekke blikket opp og ned skaper mønstrene en illusjon av høyde. Dette kan være spesielt nyttig når du velger plagg med mønster, da det riktige valget kan utgjøre hele forskjellen når det gjelder å få deg til å se høyere ut.

Legg merke til mønstrene når du velger plagg, og velg vertikale linjer. Enten det er en klassisk nålestripet dress, en skjorte med vertikale striper eller en bukse med et diskret vertikalt mønster, kan disse valgene gjøre underverker for å forlenge silhuetten din.

Vertikale mønstre bidrar til å forlenge kroppen visuelt og tilfører et snev av eleganse og raffinement til helhetslooken. De skaper en følelse av struktur og balanse, noe som får deg til å fremstå som mer polert og velkledd.

Å bruke vertikale mønstre i garderoben trenger ikke å begrense seg til formelle antrekk. Også fritidsklær som t-skjorter, gensere og til og med tilbehør som skjerf og slips kan ha vertikale mønstre, noe som gir hverdagsantrekket ditt et stilig preg.

Vertikale mønstre

Sko med hælsåle

For noen menn kan det å øke høyden med noen centimeter gi økt selvtillit og et bedre utseende. Det finnes ulike måter å oppnå dette på, men en enkel, men effektiv løsning er sko med hælsåle. Disse skoene gir ekstra høyde og tilfører stil til ethvert antrekk. I dette blogginnlegget skal vi se nærmere på fordelene med sko med hælsåle og hvorfor de er et must i enhver manns garderobe.

En av de viktigste fordelene med sko med hælsåle er den umiddelbare høydeboosten de gir. I motsetning til vanlige sko med flat bunn, som Converse og Vans, har disse skoene en innebygd hæl som lett kan gi deg opptil en centimeter ekstra høyde. Enten du skal på en formell tilstelning eller bare ønsker å stå høyere i hverdagen, er disse skoene designet for å få deg til å se og føle deg høyere uten problemer.

T-skjorter med god passform (ingen lange skjorter)

Hvorfor er lengden på en T-skjorte viktig? Når en T-skjorte slutter rundt midjen, skaper den en ren linje som bidrar til å forlenge kroppen visuelt. Lange t-skjorter kan derimot forstyrre denne linjen og få deg til å se kortere ut. Ved å velge T-skjorter som kan stoppes ned i buksene, forsterker du illusjonen av lengre ben og gir antrekket ditt et sofistikert preg.

Riktig passform er også avgjørende for at T-skjortene skal flattere figuren din. En t-skjorte med god passform skal smyge seg rundt kroppen uten å være for stram eller løs. Den skal fremheve dine naturlige former samtidig som den skal være behagelig og lett å bevege seg i. Husk at målet er å skape en strømlinjeformet silhuett som forlenger kroppen din.

Selected Homme er best for T-shits. Nøkkelstyrken til Selected Homme ligger i dens evne til å gi tidløse og allsidige stykker. Merket forstår at den moderne mannen verdsetter både stil og funksjonalitet og streber etter å levere plagg som uanstrengt kombinerer de to. Fra klassiske t-skjorter og slim-fit jeans til skreddersydde blazere og sofistikert tilbehør, Selected Homme tilbyr et bredt utvalg av alternativer som lar deg lage en rekke stilige looks.

Jakker med god passform (boxy fit)

En velsittende jakke med boxy fit skaper en balansert silhuett som visuelt forlenger kroppen din. En boxy fit er en jakke som har en rett, firkantet form uten å være for løs eller stram. Jakken skal sitte behagelig på skuldrene og avsluttes like under midjen.

Riktig passform er viktig fordi en jakke med dårlig passform får deg til å se kortere ut. Hvis jakken er for trang, kan den gi et innsnevret og uproporsjonalt utseende. Er den derimot for løs, kan den overvelde kroppen din og drukne i stoff. Å velge en velsittende boxy fit er nøkkelen til å sikre at jakken fremhever høyden din i stedet for å forringe den.

For å oppnå ønsket effekt må du være oppmerksom på lengden på jakken. Den bør helst gå til like under midjen, slik at du får en illusjon av lengre ben. Hvis du kombinerer jakken med en velsittende bukse eller jeans i din naturlige midje, kan du forlenge underkroppen ytterligere.

Konklusjon

Å forbedre høyden din ved hjelp av mote er en effektiv måte å påvirke dagens fartsfylte verden på. Ved å ta i bruk disse ni motetipsene kan du styrke selvtilliten og skape et høyere og mer fengslende image som vekker oppmerksomhet og etterlater et varig inntrykk på andre. 

Uansett om det er i private eller profesjonelle sammenhenger, er det viktig å utnytte enhver mulighet til å gjøre et positivt inntrykk. Så hvis du er klar til å forbedre stilen din og ta steget inn i en verden der høyden ikke lenger er en ulempe, er disse enkle tipsene nøkkelen til suksess.