Prosjekter

La naturen være i fred

Store deler av verden sliten med at deres flotte skoger blir kuttet ned. Dette fører til at dyr mister sitt kjære hjem, til at landområdet blir ødelagt og ikke mist til at fotosyntesen i det geografiske området blir forverret. Vi ønsker å samle en allianse for å stå i mot akkurat dette. Ta gjerne kontakt hvis du eller din organisasjon kan bidra!

Skogen blir kuttet ned
soyabønner

Soyabønner eller regnskog?

I latinamerika kuttes regnskogen ned i bytte mot land som kan benyttes til dyrking av soya. Dette fører til at naturhabitater som er blant de eleste på jorden forsvinner og har aldri en sjanse til å gjenoppstå.  Noen velger til og med å gå så langt at de brenner ned fredet skog, for deretter å kunne kjøpe opp landarealet til dyrkingsformål. Vi trenger din hjelp for å sette en stoppe på globale kriminaliteten. Send gjerne bidrag hvis du eller din organisasjon kan hjelpe!

Kinesisk diktatur med digital kontroll

Kina har en streng styres-kultur, den kan sammenlignes med gamle sovjetunionen hvor all makt går gjennom flere ledd, og at alle overvåker alle. De siste årene har Kina blitt anklaget for global spionasje, brudd på menneskerettighetene, samt biokjemisk våpenutvikling der koronakrisen mulig har vært en konsekvens.  Ikke nok med dette, Kina har også vel kjent opprettet konsentrasjonsleirer for sine Uigurer, og kidnappet de om natten. Dette kan du se mer om her. 

Vi trenger hjelp fra deg og din organisasjon til å stoppe denne moderne diktraturen før det blir for sent. Jo lengre en styresmakt er i kontroll, desto vanskeligere blir det å endre.