Kryptovaluta

Overtro
Det er mye rart som befinner seg i kretsene rundt penger, teknologi og vanlige folk. Når det kommer til Bitcoin og kryptovaluta stemmer dette ganske bra. Denne siden går igjennom flere ting som er typiske ting som blir nevnt hver gang det er snakk om disse temaene. Du må ikke høre på alt som sier og du må ikke tro alt det du leser. Det vil vise seg å ikke stemme gang etter gang. Det kan også være greit å sjekke informasjon med sider som man stoler på.

Boble
Gang etter gang leser vi at Bitcoin og annet kryptovaluta er en boble, men valutaene eksisterer ennå. Det er ingen grense på hvor lang Bitcoin som eksempel kan gå. Er du en type som vil være med der det skjer så er det akkurat nå det skjer. Bitcoin er ingen boble, men dette er starten på Bitcoin eventyret. Da vil kursen gå både opp og ned, og dette er noe du som investor, bruker og deltaker må ta hensyn til. Det er ingen vits å beklage seg etterpå hvis man har gjort en dårlig handel eller ikke turt å sitte når ting går nedover. Går det dårlig holder man valutaen.

Lureri
Mange sier at kryptovaluta er lureri. Det stemmer kanskje for noen, mens andre mener at dette er fremtiden. De som mener at det er lureri er fordi mange har blitt lurt av framtidsutsikter. Folk liker en kjapp gevinst. Når du får en kjapp gevinst er det viktig å stille inn på nytt slik at man ikke tror at det samme skal skje igjen. Når noen ber deg om å gjøre noe kan det være greit å tenke igjennom akkurat hva de ber deg om å gjøre. Alt som har med kjøp og salg å gjøre bør du være forsiktig med.

Politiske gråsoner
Det finnes mange områder i politikken som gjør at det ikke er like lett å vite hva som trengs og hva som skal til for å lykkes i denne bransjen. Kryptovaluta vil bli regulert bedre, men når det kommer til kjøp og salg er det allerede ganske godt regulert. Det er ikke slik at det trengs nye regler for hvordan man kan kjøpe og selge. Det er det valutaen selv som setter. Skatt må man betale når du tjener penger, så det er også ganske greit. Hva som skjer med utstedelse av valuta, eller en såkalt kryptoemisjon er mer interessant.

Lyssky aktivitet
Mye kryptovaluta og annen valuta brukes til ulovlig aktivitet. Det er vanskelig å spore Bitcoin som blir brukt i kjøp og salg av for eksempel narkotika eller våpen. Det er lettere å spore andre ting, men akkurat hvem som får pengene er vanskeligere. Når du ser hvem som skal kjøpe bitcoin er dette ikke så vanskelig fordi dette blir ofte lagt ut på det mørke nettet så politiet har god oversikt over hvem som kjøper hva, men ikke hvem som selger.