Slik gjorde vi S8R til en av Norges mest synlige aktører!

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Vi har siden Juni 2019 og frem til Oktober 2019 hatt et fruktbart samarbeid med kassasystem-leverandøren S8R. Vi har gjennom et omfattende samarbeid klart å levere gode resultater, og øke synligheten dramatisk for S8R på kun 4 måneder.

I denne artikkelen skal du bli mer kjent med S8R, og få innsyn i hvordan vi hjalp selskapet med å gå fra og være usynlig på søkemotorer, til å kapre viktige relevante og strategiske nøkkelord som deres potensielle kunder søker etter.

Kort om S8R

S8R er en kassesystem-leverandør som holder til i SKI, et stenkast utenfor Oslo. Selskapet ble stiftet den 6 august i 2018 og er derfor en forholdsvis ung bedrift. De har 2 ansatte og har blant annet bedrifter som Fretex, Crispy Crust og Bakgården Thai Restaurant i sin kundeportefølje.

S8R hadde til starten av vårt samarbeid kun fått kunder gjennom nettverk og personlige forbinder ettersom de ikke var synlige i Google. Dette er heldigvis ikke lenger tilfellet, i dag har S8R store besøkstall. Majoriteten av disse besøkende kom til nettsiden til S8R fra de organiske søkeresultatene de har oppnådd i Google.

Resultater da og nå

Når samarbeidet startet i Juni så rangerte S8R kun på 20 plass i Google for søkeordet butikkdata. Dette utgjorde dessverre en svært lav effekt på antall besøkende fra søkemotorer. Under to prosent av alle søkere trykker seg inn på søkeresultater som dukker opp etter førstesiden, det er som regel 10 resultater på førsteplassen. Derfor er det viktig å havne på førstesiden i søkeresultatene til Google, det er nettopp dette vi har hjulpet S8R med å oppnå.

Per i dag (27.10.2019) rangerer S8R 10 eller høyere for:

SøkeordRangeringAntall søk/ mnd i GoogleKostnad/ klikk
for Google ads.
POS
Kassasystemer
Kassaapparater
Kassasys.-ipad
Kassasystemer
Kortterminal
Restaurant-kasse
1
6
10
10
10
5
2
1000
880
390
320
320
210
10
48
104
49
59
104
117
47

Disse søkeresultatene til S8R utgjør omtrent 415 besøkende til deres nettside per måned. Disse søkene representerer potensielle kunder som leter etter bedrift som kan dekke deres behov. Det analytiske SEO verktøyet SEMrush har kalkulert at prisen S8R måtte betalt Google for å oppnå samme trafikken gjennom Google ads er omtrent 25’000 kr per måned. Derfor kan vi trygt konstantere at SEO lønner seg.

Dette har vi utført på vegne av S8R

Ny nettside

Den tidligere nettsiden til S8R var dessverre ikke optimalisert for søkemotoroptimalisering, derfor utformet vi en helt ny nettside til S8R. Denne nye nettsiden er utformet med tanke på SEO, og vi har gått metodisk til verk for å integrere teknisk SEO på backend i siden. Vi har også innført mange konkrete tiltak for å forbedre synligheten on-page.

On-page SEO tiltak inkluderer forbedret lenkestruktur, bedre side hierarki, forbedring av meta tags og innføring av en best practice modell på alt angående SEO og innholdsproduksjon.

SEO oprimaliserte Fagartikler

Vi har laget 14 innholdsrike og omfattende fagartikler som omhandler og forklarer en rekke temaer, begreper og produkter innenfor kassesystem-bransjen. Disse artiklene har ført til at siden sin har økt dramatisk.

Disse artiklene blir i dag pekt på av en rekke eksterne nettsider. Dette gjør at S8R.no får økt troverdighet og autoritet av Google, som igjen fører til en lavere terskel for at nytt innhold på deres nettsider får en god plassering.

Vi har også innført en rekke andre tiltak, som omfattende analysering av trafikken til S8R og kartlegging av besøkende. Med denne dataen har vi utført løpende tiltak for å møte eventuelle problemstillinger mens de måtte oppstå.

Marcia Titley

Marcia Titley

Leave a Replay

Vi hjelper deg med ditt arrangement

Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer også i Göteborg, Stockholm og København. Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma.

Sidekart